PraktijkPortal

Werkwijze

 

 

 

 

 

Bij de 1e afspraak hebben wij nodig:

– een verwijzing van je huisarts of eventueel het wijkteam;

– kopie van je identiteitsbewijs of dat van je kind en biologische ouders:

– voor jongeren van 18 jaar en ouder en volwassenen een kopie van je zorgpas.

Wanneer je hulp zoekt voor je kind of voor jezelf kunt je onze praktijk  bereiken door bij voorkeur, te mailen naar contact@jokeschipper.nl.


Je kunt ons ook bellen op nummer 06 27 01 39 85.

 

Eerst vindt een kort telefonisch aanmeldingsgesprek plaats en maken we een afspraak voor een 1e gesprek. In voorbereiding daarop sturen wij u via Reflectum een screeningsvragenlijst en via ons Portal een aanmeldformulier en een vragenlijst met betrekking tot de levensloop.

In de eerste gesprekken (intake) wordt nagegaan wat de problemen en klachten zijn.  Daarnaast bespreken we je achtergrond, ontwikkeling en hulpvraag en hoe we jou kunnen helpen.

Wanneer er na de intake nog vragen blijven kan er een psychologisch onderzoek worden ingezet. Dit kan binnen onze praktijk of bij een andere praktijk plaatsvinden. Na dit onderzoek worden de resultaten en de daaraan gekoppelde adviezen besproken.

In overleg met jou worden behandeldoelen opgesteld. Hiervan brengen wij jou en, met jouw toestemming, je huisarts op de hoogte. Vervolgens wordt direct gestart met de behandeling.

Als de behandeling is afgerond vindt er een eindevaluatie plaats. Hiervan krijgen jij en, met jouw toestemming, je huisarts een brief met een samenvatting van het onderzoek en de behandeling en zo nodig een vervolgadvies.

Hieronder vindt je een schematisch overzicht van de verschillende fases van onze werkwijze.

Klik op de fase voor meer informatie.

Adres

Van Boetzelaerlaan 24

3828 NS Hoogland

Telefoonnummer

06 27 01 39 85

E-mail

contact@jokeschipper.nl

BIG-nummer

09916337616

We maken gebruik van cookies. Als u akkoord gaat klik dan op de OK-button. Als u meer wilt weten klik dan hier!. OK